kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások
Kártyajátékok | Hírek, cikkek | A nagy bukta

A nagy bukta

A szerencsejátékok világa hemzseg a manipulációtól. Így van ez ötszáz éve, hiszen minden játékos a nyeremény reményében ül a ferbli-, póker- és bakk-asztalhoz. És mint tudjuk, nem haszontalan tevékenység Fortuna kiszámíthatatlan szeszélyeit kedvező irányba terelgetni. Az idők múlásával a módszerek korszerűsödtek. A kaszinók pedig minden technikai eszközt bevetnek a manipuláció kizárására, de rendre felbukkannak az újabb ötletek és aratnak - a leleplezésig - sikert. A csalás módszertanát a szerencsejáték ipar működtetői (és résztvevői) tudományos alapossággal elemzik és tanítják.

A címben csak Nagy buktának nevezett, legutóbbi csalássorozat
nagy hírverést kapott a szerencsejátékos világban.

"A Parmezán becenevű olasz szerencsejátékos 28 millió forintnak megfelelő összeget nyert egy francia kaszinóban úgy, hogy infravörös kontaktlencsét viselve látta az egyébként láthatatlan tintával megjelölt lapokat... ez volt az első eset, hogy ezt a csalási technikát Európában alkalmazták."

További részletek a Fortunaweben. - LINK
További részletek Csirmaz András bűvész blogján. - LINK


Egy elavult módszer szobrocskákba formázva - Keleten és Nyugaton


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió