kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások

K. Molnár Milla tarot kártyája

A mostantól önkényesen Milla-taro-nak nevezett 78 lapos kártya számtalan érdekességgel, újdonsággal, ha úgy tetszik meglepetéssel és zavarral szolgál e művészet barátainak. A népmesék hangulatát idéző festményeken ismerős alakokat és epizódokat vélünk felfedezni - vagy mégsem? A bot sorozatjelet fokos cserélte fel, a kehelyből csésze lett. A számos lapok motívumaira és jelentés tartalmára a játékleírás - ha van ilyen - adhat magyarázatot. Talán az egészre is.

A tarot ajánlása a K. Molnár Milla web-lapjáról
"A régi időkben Fáraók, Királyok, Nagy hadvezérek fontos döntések előtt, vagy ha háborúba indultak, csatájuk előtt fontosnak tartották a Beavatottak tanácsait kikérni, látnokok, jósok jóslatait meghallgatni, s bizony e jóslatoktól sok minden függött. A Tarot több ezer éves szimbolikája még ma is időszerű. Alkalmazható hétköznapokon, ünnepnapokon, a művészetekben, a gyakorlati életben a közélet területén a mindennapjainkban, csip-csupp ügyekben, nagy bajokban. Múltunk, jelenünk gondjaira, sorsunk megértéséhez, filozófiai kérdéseinkre, jövőnk titkaira, misztériumaira talán az ezoterikus kultúra, -"tudás" ad kielégítő magyarázatot. Minden ember vágya, hogy előre lásson, - a "tisztán látás." Választ várunk sorsunk hogyanjaira, miértjeire. A Tarot szimbolikájával sok mindent megérthetünk, megmutatja, hogy az égi világ-csillagok és a földi világ összetartozik. Kettejüknek együttes hatása van földünkre, életünkre, s az embernek itt főszerepe van, ebben a kozmikus egységben. A Tarot segítséget ad, lehetséges megoldásokra, jövőbeni problémás feladatokhoz. Kitűnő recept, testi-lelki gondjainkra."

A tarot kártya minden lapját megnézhetjük itt: www.festomuvesz.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió