kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások

Legyen saját játékkártyánk!

A nyomda- és számítástechnika látványos fejlődésével eljutottunk odáig, hogy felváltva a standard kártyaképek egyhangúságát, minden családnak és kártyakompániának, kártyaklubnak saját játékkártyája lehet. Elég megkeresni az ilyen ajándéktárgyak készítésére szakosodott web-oldalakat.

A sablonokat és saját képeinket használva rövid idő alatt összerakhatunk 32 lapos magyar-, 52 lapos francia- és 42 lapos tarokk kártyát is. Remek ajándék barátoknak és családtagoknak. Játszani nem ezekkel fogunk, hiszen ott vannak a megszokott kártyaképek, viszont örök emlékként maradnak meg az élmények és események.

» » Piatnik individual:
Francia- és német sorozatjelű, illetve tarokk kártyák. Választhatunk csak hátoldal nyomtatást, de minden kártyatípusra különböző képeket a lapokra.

 kártya

» » Cewe:
52 lapos, nemzetközi kép, megrendelő által adott hátoldal (itt minden lap reverze egyforma lesz)
(Az oldalon hirdetett skat kártya 32 lapos, francia sorozatjelű játék!)

saját kártya


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió