kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások

Nyerőkártyából vesztőkártya

Szerencseboltban járt a gyűjtő, hiszen rendre felbukkannak itt olyan tárgyak, melyek
a kártyázás világából kölcsönzött képekkel és játékokkal csalogatják a meggazdagodásra
vágyó közönséget.

Korábban a Blackjack, póker és kaszinó sorsjegyek, most éppen Nyerőkártyák címmel megjelent újdonság vonzotta vásárlásra. Nem a gyors nyerés, hanem a kártya motívumos grafikai sorsjegy gyűjtemény kiegészítése volt a cél. Választott is gyorsan a Nyerőkártyákból nyolc darabot: treff bubit, káró dámát, kőr királyt és pikk ászt - mindegyikből kettőt. Aztán kapargatott szorgalmasan és szerencsével, azaz a nyolc sorsjegyből egyik sem nyert. A négyes sorozatok egyike a gyűjteménybe, második egy külföldi gyűjtőhöz kerül.

 

A sorsjegy hátoldalára pillantva a nyomtatott ismertető szerint nyerési esélye 1 : 3,41 volt.
A gyűjtő pedig nyolcból sorsjegyből nullát teljesített. Bánatában megvette rögtön a kilencedik sorsjegyet és vastag vonalakkal átírta a Nyerő jelzőt Vesztőre és így szerepel most már a sorozat ötödik tagjaként. Emlékezteti az eseményre az érintetlenül hagyott kaparófelület, mely alatt talán éppen a 15 000 000 főnyeremény számai rejtőznek.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió