kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások

Portugália - Magyarország: 4,62 - 15,38

Míg Franciaországban Európa leggazdagabb sportolói játszanak unalmasabbnál unalmasabb meccseket, addig Budapesten a futballhisztéria árnyékában zajlik az 53. Bridzs Európa-bajnokság. 22-én játszották - a lyoni magyar-portugállal egy időben - portugál-magyar bridzs csatát is a Groupama arénában, mely a magyarok sikerével végződött. Napközben ugyan vereséget szenvedtek az olaszoktól, de nyertek az ukránok és az angolok ellen. Így a magyar nyílt válogatottnak esélye maradt, hogy bekerüljön az első 10-be. (37 csapat indult a versenyen.)

- A legfontosabb, hogy a csapat egyben van. Mindenki motivált, játszani akar, és amikor lehetőséget kap, akkor a legtöbbet hozza ki magából - nyilatkozta a csapatkapitány, Talyigás Péter.

bridzs csapat
A magyar csapat

Kép és szöveg forrása: http://bridzs.hu/hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió