kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások

Régi idők focija

Javában zajlik a 2014 évi labdarúgó világbajnokság Brazíliában. Eltérve a korábbi szokásoktól, a kártyagyártók nem készültek souvenir kártyával, talán a gyűjtögető futball kártyák dömpingje riasztotta el őket. A Piatnik kártyagyár legújabb játékkártyája viszont letűnt korok világbajnokságaira és sztárjaira emlékezik.

Külön öröm számunkra, hogy két kártyalapon magyar labdarúgók szerepelnek: a káró 8-on "Ferenc Puskás" készül kapura lövésre, a treff ászon G. Meazzaval fog kezet "G. Sárosi".

puskás

És még néhány lapot említve:
A pikk ászon Bobby Moore, az 5-ön Diego Maradona; a 7-en Silvio Piola; a 9-en Franz Beckenbauer; a bubin Lev Jasin; A káró 4-en Eusebio; az 5-ön Stanley Methews; a királyon Paolo Rossi; A treff 4-en Dennis Law; az 5-ön George Best; a 9-en Mathias Sindelar; a királyon Pelé és Jairzinho; A kőr 5-ön Johan Cruyff; 7-en Gerd Müller; a királyon Mario Kempes.

foci

A kártya hamarosan megvásárolható a Piatnik boltban: http://www.piatnikbolt.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió