kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások
Játékkártyák | Gyermekkártyák | Traktorok kvartett

Traktorok kvartett

Nem is olyan régen történt. Falusi iskolák apró legénykéit faggatták a tanítók:
mi leszel, ha nagy leszel? Minden negyedik fiútanuló a traktoros szakmát nevezte meg élete álmának. (Nagyot fordult a világ, ma már senki sem akar traktoros lenni.)

Megszokhattuk, hogy a kártyagyárak folyamatosan gondoskodnak a legifjabbak szórakoztatásáról. Repülőgépek, harckocsik, kamionok, utasszállító- és hadihajók, villamosok és autóbuszok, versenyautók fényképe díszíti a kvartett kártyák lapjait. Látva a kereskedelmi statisztikákat, biztos üzletnek látszik az ilyen játékok gyártása, hiszen nincs az a mennyiség, amit ne lehetne értékesíteni. Ennek megfelelően egyfajta gyűjtőkör is szakosodott a témára, akik szemében nem is a kártyák értéke, hanem azok sokoldalúsága szerez örömet.

Jómagam is különlegességnek tartottam a traktormárkákat bemutató kártyákat,
mígnem rábukkantam a traktoros kvartettek áruházára.
- LINK
 

Nem kevesebb, mint 47-féle traktoros kártya szerepel a kínálatban. (Megjegyezzük, hogy ezek mind német nyomdák terméke.) A lapokon - hasonlóan más, technikai kvartettekhez - olvasható a gépek márkája, típusa, teljesítménye, mérete, sebessége, üzemanyagtankja, súlya és más jellemzői, az összehasonlításban is lehetőséget kínálva a játékra. Máshol John Deere traktorokat bemutató, francia sorozatjelű kártya is megvásárolható.ASS traktorok 1. 2. 3.


John Deere reklámkártya | Oldtimer traktorok


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió