kártyás játékok, kártya játékok, kártya játékok online, kártya játékok ingyen, kártya játék leírások, kártya játékleírások
Kártyakult | Kártyaképtár | Magyar képtár

Ynda kártyázói

Bihari Puhl Andrea festménye
Bihari Puhl Andrea festménye
Olaj, vászon, 40x60 cm
Kép forrása: www.festomuvesz.hu


"Művésznevem YNDA, 1985-ben születtem. Koromhoz képest Képes vagyok. Festészetemet erősen illatozó terpentinszag jellemzi.

Nagy hatással voltak rám elődeim: Kovács Előd butikos, valamint apja Előd és fia Utód. Első egyéni kiállításom még óvodás koromban volt, mikor labdajáték közben agresszív viselkedésemért Erika óvó néni kiállított. A második kiállításom már általános iskolás koromban, amikor Saci néni kiállított az osztály elé, hogy mondjam föl Az Alföld című verset. Ekkor kicsit zavarban voltam, mert ha alföld akkor nem lehet FELmondani csak LE! A harmadik kiállításom inkább beállítás volt, amikor megnyitó előtt anyukám beállította a séróm.
Nagy kedvelőim:
Jucika néni a szomszédból, Franz Schubert kocsmáros és alkalmazottja Maja, Kálmán Zsolt "Szemi", Dobos József és Teri Závodból, valamint Mások, testvérem TaMás és ez 'Má sok. "

Szöveg forrása: www.festomuvesz.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Ultizzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az ultiasztalnál!
Tarokkozzunk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények az tarokkasztalnál!
Bridzsezzünk 2018! | részletek

2018: Új esztendő, új versenyek, új remények a bridzsasztalnál!
Ulti Liga, végeredemény | részletek

Véget ért a nemes versengés! A Szerencsejáték Ulti liga 2017 végeredménye és díjai.
Römiparti | részletek

A nemzetközi játékok között talán a legnépszerűbb a römi. Tucatnyi változatának leírását megtaláljuk minden kártyajátékos oldalon. Magyarországon többnyire a 14 lapos römit játsszák. A közelmúltban indított rummy-party.com online játéklehetőséget kínál több játékváltozatban
Ismét pagat.com | részletek

John McLeod Budapesten. Horváth Ferenc és Jánoska Antal riportja a Kártya Magazinban. John McLeod neve régóta ismert kártyás körökben. Az 57 éves londoni férfiú publikációi bekerültek az általa szerkesztett pagat.com internetes gyűjteménybe. A közelmúltban Michael Dummett-tel írott, két kötetes A Hístory of Games Played with the Tarot Pack a kártyakönyvtárak gyöngyszeme lett. John McLeod és barátai 2007-ben Budapesten és Szegeden jártak. Az esték természetesen tarokkozással teltek. Johnnal a játék szünetében – mondhatni két osztás között – beszélgettünk.
Kapcsolat
A weboldallal kapcsolatos
kérdésekben a levelezési cím:

1064 Budapest, Izabella u. 69.
Telefon: 06 1 332 3261
E-mail: civertan@civertan.hu

Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió